top 5

Ζητάς από κάποιον να σου πει τα πέντε του αγαπημένα κομμάτια. Συγχαρητήρια μόλις του χάρισες τον χειρότερο του εφιάλτη. Επειδή είσαι σίγουρος ότι οι τύψεις θα σε κυνηγάνε αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο και κάτι θα ξεχάσεις τι κάνεις? Το ρίχνεις στην κλήρωση και ότι κάτσει.Και άμα είναι ο τζόκερ ακόμα καλύτερα γιατί θα το ρίξεις στο shopping δίσκων για εξιλέωση, αλλιώς θα μείνεις με τις τύψεις και μ’ ένα σπασμένο κεφάλι από τον πονοκέφαλο.

  1. Field Mice – Missing the moon. To 57 νούμερο στην ιστορία της sarah records που στοιχείωνει την δισκοθήκη σου. Επειδή το αγαπάς πάρα πολύ και το φροντίζεις μην σκονιστεί και χαλάσουν οι στροφές του, το έχεις πάρει σ’ ολες τις μορφές που μπορεί να κυκλοφορήσει σε cd.
  2. The Smiths - There's a light that never goes out. Aν νομίζατε ότι θα άφηνα κάτι των smiths απέξω είστε μακριά νυχτωμένοι. "Τo die by your side / such a heavenly way to die". Τρομαχτικό, ρομαντικό, ερωτικό ή απλά μια φούσκα που μπορείς να πεις σ’ ένα ανυποψιάστο θύμα για να το ρίξεις.
  3. Triffids – Raining Pleasure. Κιτρινισμένα φύλλα, βροχή και ένα χέρι να κουλουριάζεται στην μέση σου.
  4. My Bloody Valentine - Sunny Sunday Smile. Βρώμικες κιθάρες, το καλύτερο μου άκουσμα.
  5. Νew Order – Blue Monday. Το σιγανοψυθίριζεις κάθε δευτέρα λίγο πριν πας για δουλειά σου διώχνει την γκρίνια και φτιάχνει την μέρα.

Comments

Anonymous said…
κουρέλι μ'έκανες με το missing the moon. είναι κι εμένα πάρα πολύ αγαπημένο μου. θυμάμαι το άκουγα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στις αρχές των 90ς που λεγόταν the way i feel αλλά δε θυμάμαι ποιος την έκανε.. επίσης θυμάμαι την πολύ καλή εκπομπή του κυριάκου σκορδά που τώρα γράφει στο mic.gr. top5 μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να πω, θα'ταν υποθέτω το winter academy ή το pain in any language, το hold on to your friends ή το i want the one i can't have, το the not knowing - tindersticks, το your father - radio dept, το svefn-g-englar, το motorcycle emptiness, το you're in a bad way- st etienne, λοιπον δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, το nothing compares 2u, το ωραιότερο ελληνικό τραγούδι 'χάρτινο το φεγγαράκι' ουφ σταματώ εδώ!
aggelosk said…
top-5 δεν μπορεις να κανεις με τιποτα, το αλλαξα πανω απο 100 φορες...ο κυριακος ειναι στο ατρακτος
Anonymous said…
i stand corrected! αν σκεφτείς την ώρα που έγραψα το σχόλιο, καλά που δεν τον έβαλα και στο mad.tv