5

1. Είμαι φοβερά αφηρημένος. Εχω ξεχάσει άπειρες φορές τα κλειδιά του σπιτιού ( ένα διάστημα είχα γίνει κολλητός μ' ένα κλειδαρά), το pin του κινητού άπειρες φορές, το pin της κάρτας επίσης άπειρες φορές, δεν θυμάμαι που βάζω τα cd στο σπίτι με αποτέλεσμα να τα ψάχνω αφρίζοντας. Δεν θυμάμαι αριθμούς τηλεφώνων, γιορτές-γενέθλια. Οταν περπατάω στον δρόμο και μου φωνάζουν διάφοροι γνωστοί δεν τους ακούω.

2. Οι πρώτοι τρείς δίσκοι που αγόρασα (πως γίνεσαι ρόμπα σε τρεις πράξεις), όταν άρχισα να ακούω μουσική ήταν michael jackson-thriller, duran duran - Seven and the Ragged Tiger, v.a - top 83 (πριν αρχίσουν τα αρνητικά σχόλια μπορώ να σας το εξηγήσω, με επηρέασε ο γκούτης και το μουσικόραμα).

3. Είμαι press-junkie. Διαβάζω μετά μανίας ότι πέσει στα χέρια μου. Ενας μεγάλος χώρος στο σπίτι μου έχει στίβες περιοδικά. Από το ποπ και ροκ του 80 μέχρι που έφυγε ο πετρίδης, 01, τα πρώτα τεύχη του κλικ, βαβέλ και διάφορα άλλα. Επίσης είμαι φανατικός science fiction και φανταστικής λογοτεχνίας.

4. Εχω κλεψει ένα βινύλιο δεν θυμάμαι τι γιατί μετά το πούλησα (νομίζω κάτι σε μέταλ, γιατί όπως και να το κάνουμε, περάσαμε την φάση του μέταλ) και ένα βιβλίο του μπάροουζ (οι μοναδικές φορές που έχω κλέψει σε κατάστημα).

5. Τα τρία μου αγαπημένα τραγούδια των 80ς είναι: smalltown boy - communards, echo and the bunnymen - killing moon, depeche mode - route 66. Μιας και λέμε για 80ς το φωνάζω ποτέ δεν μου άρεσαν οι cure και οι bauhaus, όπως δεν μου άρεσαν ποτέ οι nirvana.Τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι smiths, στερεο νοβα και radiohead

η σκυτάλη παραδίδεται στους μούχλα, μιχάλη, κολκ, προφεσορ-σασαρολι και κολντ μασρουμ




Comments

kalodexoumeni i prosklisi sou agapite.. tha kano ki ego ena 5ari..
ColdMushroom said…
thanx gia to ksekolima.
Zpi said…
Χaxα με μερικές μικρές διορθώσεις θα μπορούσα να το κάνω copy-paste και να το πλασάρω για δικό μου.

Σε ότι αφορά στο 2. μη φοβάσαι όλοι έχουμε την κατάρα του 1ου αγορασμένου δίσκου να μας κυνηγάει. Πάλι καλά λέω που αγόρασα το Joyride των Roxette, γιατί ο 2ος ήταν το soop soop song της Cher. Μετά σιγά σιγά άρχισα να βρίσκω το δρόμο μου ;-)
s_k said…
παντα υπαρχουν χειροτερα

απο τους πρωτους δισκους που αγορασα: tiffany!!!1987 νομιζω
Nathalie said…
Ax gi'auto goustarw trela th blogosfaira!! Giati anakalyptw pws den eimai monh mou.. Latrevw stereo nova, mixalh kai kwnstantino!! (Justelene.wordpress.com)
s_k said…
nathalie, τυχερους γονεις εχεις!