joanna newsom funs

Οι fun της Joanna (εκτός από μένα που δεν μ'αρεσει), που φαίνεται ότι είναι πολλοί σ' αυτή την blogosfaira, μπορούν να κάνουν μια βόλτα από εδώ

Comments

Anonymous said…
endiaferousa periptosi i kopelia alla oxi kai etsi..
WinterAcademy said…
το άκουσα μία φορά, και πραγματικά είπα να ένα σπουδαίο άλμπουμ που δύσκολα όμως θα ξανακούσω (όχι ότι είναι και scott walker βεβαια). Νομίζω ότι η φωνή της είναι αρκετά εκνευριστική. Δεν μπορείς παρά να σκεφτείς πως θα'ταν με τη φωνή της bjork, την οποία κ θυμίζει πολύ αυτό το άλμπουμ έτσι κι αλλιώς.. πιθανότατα θα'ταν ένα αριστούργημα καθώς στίχοι, παραγωγή, κόνσεπτ κλπ είναι ομολογουμένως άριστα. Βέβαια ΗΔΗ αντιμετωπίζεται ως αριστούργημα, βροχή τα 10ρια κ τα 5στερα, οπότε μάλλον θα το ξανακούσω (έχω κ το ελαφρυντικό ότι το άκουσα στις 6.30 το πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι -> κ μην ακούσω τπτ για το ότι είναι η καλύτερη ώρα, ο ήλιος ανατέλλει κ άλλα σαχλά.. όταν πας για δουλειά δεν το πολυβλέπεις έτσι)

αχ άγγελε πλιζ excuse my geeky comment αλλά είναι fan, not fun, όλοι πάντα το μπερδεύουν :)
aggelosk said…
χεχε κατι αλλο ειχα στο μυαλο μου την ωρα που εγραφα
Μία φορά = Καμία! Από τη στιγμή που διέρρευσε (χάριν στο Pitchfork αρκετούς μήνες πριν) φαινόταν ότι θα έκλεβε τις καρδιές κοινού και δισκοκριτικών. Απόλυτα δικαιολογημένα. Στο The milk-eyed mender η φωνή της με κούρασε αφάνταστα. Στο Ys όμως όλα έχουν αλλάξει!
Anonymous said…
Η γυναίκα είναι θεά! Ανυπομονώ να αούσω το Ys. Kάπου διάβασα όμως ότι εξαντλήθηκε. Θα το βρω στα κεντρικά δισκοπωλεία ;